HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Monday, 3 February 2014

Gila Download Love You Mr Arrogant




Babak ni memang lawak. Comel je Zara buat Gwiyomi. Heheh. Mr. Arrogant ni pula kacak. Hahah, terkeluar dos gatal XD

Disebabkan pukul 7pm tu banyak benda kena buat and ada hal, ada episod yang Madi tak dapat tengok. memang sadis! 
Then, hari ni, Madi ambil keputusan nak download semua episod LYMA. Hah, baru syok. Sambil online, Madi layan cerita ni.

LYMA memang terbaik! PISA pun tak boleh lawan sebab drama tu tak best. (Jangan marah ya!)
Nak download juga? 

4 comments:

  1. part nie memang cik akak suka dik...
    comel sangat...

    pasal komli tu...borang tu boleh email lah dik...:)

    ReplyDelete
  2. mama ada tuto cara nak daftar komli, .. cer nengok kat blog mama tu

    ReplyDelete
  3. akak pun suka LYMA...tp x ad masa nk tengok balik

    ReplyDelete
  4. seriuosly.. zara xpena tgk ni.. satu family kat uma tgk, tp zara x.. ^^ ariana rose pon cmtu jugak..

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen