MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Tuesday, February 11, 2014




 Bismillah
Bersempana dengan hari lahir owner blog TengkuButang yang ke berapa? Madi tak tahu, tu kena tanya tuan badan sendirilah.
Hari lahir Tengkubutang jatuh pada 28 Febuari 2014, bersamaan 28 Rabiulakhir dan hari tersebut adalah hari yang mulia iaitu hari JUMAAT!!


Biasanya kalau hari lahir seseorang, mesti kita cakap hari jadi kan?
Tapi tu sebenarnya salah. Kita tak tahu bila kita dijadikan, so tak boleh cakap hari jadi. Maybe roh kita dah berumur beribu-ribu tahun? Hanya Allah sajalah yang tahu.

So, siapa yang tak tahu, wish kat bithday girl/boy SELAMAT HARI LAHIR ye??

P/S : Pemilik blog ni juga amat menyanyangi kucing sama seperti Madihah. Hehehe.

Sebelum korang pangkah entry kali ni, korang tengoklah gambar di bawah ni, Enjoy ya!

Khas untuk Tengkubutang dan juga peminat kucing. =D

Hope ada rezeki di sini

7 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik..selamat bersegmen dan semoga berjaya yer dik..

    ReplyDelete
  2. salam..
    datang blogwalking dari giveaway yang sama.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    ReplyDelete
  3. gudluck dear :) Kak Zie dtg dari GA yg sama

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..singgah dari GA yang sama and blogwalking here.dah follow awak..jemput singgah and follow my blog too..Good luck and all da best!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    ReplyDelete
  5. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Mini Giveaway TengkuButang

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    Goodluck! =)

    ReplyDelete
  6. Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.