HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Wednesday, 5 February 2014

GA Sempena Anniversary JS Shoppe


Tamat 15.02.2014

JOM SINGGAH SHOPE& BOUTIQUE telah menjalankan satu giveaway sempena hari anniversary admin blog ini dan juga hari lahir anaknya. Selamat hari lahir ^_^

Jom Singgah Shope ni menjual pakaian kanak2 dan dewasa. So, ibubapa tak perlu risau mana nak cari pakaian anak2 sebab Jom Singgah Shope memang menyediakan pakaian yang cantik2. Hohoho rambang mata kalau kita nak membelinya.

Tak percaya??
Hah, inilah contoh pakaian yang Jom Singgah Shope jual
Seluar Skirt Kanak-kanak : Merah, Hitam, Biru Muda, Pink, Kelabu, Purple (Saiz S & L)
Seluar Pallazo Kanak-Kanak
Seluap palazzo. Bukan setakat orang dewasa, kanak2 pun boleh bergaya dengan seluar cun melecun ni

http://2.bp.blogspot.com/-jmIYwdcx6yk/UrOLfRPZVHI/AAAAAAAAIU0/nG0EVkYr7eM/s1600/pyjamas+upin+ipin+js054.jpeg 
Baju tidur Upin& Ipin pun dijual. Kalau Madi ada anak, dah lama Madi beli. Demi anak, ibubapa sanggup buat apa2 saja kan?

Yang ni pula pakaian orang dewasa :)

https://lh5.googleusercontent.com/-Iwo-EcfdzHI/UnswrYjYkZI/AAAAAAAAGuw/ERllzwmtIY4/s2560/1383805119126.jpeghttps://lh6.googleusercontent.com/-inihzWDyzTY/UqfRI897v2I/AAAAAAAAIEo/F-SkCnT3Dhc/s2560/1386729761982.jpeg  

Bukan setakat pakaian, barang kesihatan dan kecantikan pun ada
https://lh5.googleusercontent.com/-xwgzIINC_1A/UeeO1fAMdQI/AAAAAAAAFHY/hHr2f2P-kfw/s2560/1374129872255.jpeg  
Bedak Arab
bedak sejuk tanaka 

Banyakkan?? Macam2 page ini jual. ^_^
Oh ya, Jom Singgah Shope pun selalu sponsor untuk GA/Segmen untuk blog.
Memang baik hati dan semoga barang2 kat sini laris dijual macam pisang goreng yang sedap tu. Hehehehe

Hope ada rezeki di sini. Amin

1 comment:

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen