HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Friday, 7 February 2014

Siapa Pergi Sepetang Bersama Blogger?

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

Nak tanya ni, siapa pergi event ni? Ramai kata event ni lebih hebat berbanding tahun lepas. Ye ke dak? Oden pun tak tahu. Maklumlah baru aktif berblog awal tahun lepas =D

Madi teringin nak pergi tapi malu
Nak pergi tapi takde teman
Nak pergi tapi tapi tapi??
Banyak sungguh alasannya.

Tarikh tu dah molek sangat! 8 March 2014.
Masa : 10 Pagi - 5.30 Petang
 Lokasi pula di  Saloma Bistro, Jalan Ampang, KL
Madi pun duduk kat Gombak, tapi hahaha, first time dengar nama tempat tu.
Maybe mak dan ayah tahu tempat ni.

Kalau ajak mak mesti best. Tapi mak bukannya kenal sangat dengan blog2 ni.
Memang taklah mak den nak pergi.

Tapi, siapa yang dah daftar and bayar? Teringin nak tahu :) 

Korang nak daftar? Pergi ke link ni
http://sbb.my/ 

2 comments:

  1. Yup.. Nampak gayanya tahun nie saya jangkakan memang best.. coz awal2 lg dah rasa bahang kehangatannya... datang la.. kalau xde member, cari saya.. huhu :)

    ReplyDelete
  2. Saya pergi.. jom lah.. boleh kenal2 dgn ramai kekawan.. :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen