HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Friday, 21 February 2014

Siapa Felixia Yeap?

Siapa kenal dia ni? Kalau tak kenal, google sendiri. =P
Gambar2 beliau yang sebelum ni memang seksi ye, so Madi taknak post gambar tu ^_^
Muka dia sama macam dalam video ni ke ek??




 Dilahirkan pada 3 Julai 1986 di Kuala Lumpur dan dibesarkan di Ipoh, Perak. 
Felixia Yeap merupakan warganegara Malaysia berbangsa Cina yang juga seorang model profesional yang pernah menghiasi majalah terkenal Playboy, FHM dan banyak lagi.


Felixia juga adalah pemenang kedua untuk pertandingan ratu cantik Miss Chinese World Malaysia 2006 dan pernah tersenarai dalam pertandingan akhir Dewi Remaja Malaysia.

 


2 comments:

  1. comey flexia lg dr gyiyomi maker tu ^__^
    sweet je muka dia ni
    hoping her heart wil freely open to islam sooner

    ReplyDelete
  2. oo.. felixia ni.. zara tgk dia ni dah mula mdalami Islam.. hope akan terusan mcm tuu..

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen