HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Tuesday, 4 February 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html 

Bismillah
Blogger Dunia Sebenar Shida  telah merasmikan Giveaway yang ke berapa? Madi pun tak tahu. Banyak sangat GA best yang kak Shida anjurkan ^_^
Kenapa namanya 5K?
Sebab follower kak Shida sudah mencapai 5000 orang. Tahniah akak ^_^ 
Nampak banner biru tu? Dalam fikiran korang banner tu macam apa????
Ahah, dalam fikiran Madi macam tanda harga kat pakaian. Heheheh.
Simple tapi lawa. Lagipun warna biru ni warna kegemaran kak Shida. Blog akak ni pun warna biru juga.
Tak percaya? Tengok gambar bawah ni :


Madi suka makan dadih,
Rasa dadih memang terbaik,
Giveaway ini ada hadiah,
Hadiahnya pula memang gempak. 

Inilah hadiahnya!
Hadiah hadiah HADIAH

Dah tekan? Teruja? Terharu? Sangat WOW kan?

Sponsor memang baik hati sebab menaja hadiah2 ni ^_^
Ada 2 kategori sponsor
1) Kategori Blogger

2) Kategori Onlineshop :
AHR Boutique, WA beauty E'Shoppe, Syiela d'beauty, Zinnia Z A Zinnia, Puteri Jelita Shoppe,
Annia's Health & Beauty Shoppe, Dedeqdewishes Boutique,
Nurul Yui Collection, Nini Bizshop, Reddelima.com


Dah buat keputusan? Nak join tak? Tekan link ini Giveaway

Ataupun korang macam ni? Hehehehe
 




10 comments:

  1. hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini.. & done follow..

    jemput singgah ke segmen saya pulak.. kalau boleh jemput la follow skali.. hehe..

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    gudluck..

    ^_^

    ReplyDelete
  2. singgah dr segmen yg sma.. all the best ! ^^

    ReplyDelete
  3. good luck
    sy singgah sebentar

    http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  4. Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

    ReplyDelete
  5. thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
    senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
    good Luck :)



    admin,
    www.duniashida.com

    ReplyDelete
  6. hai, saya datang singgah sini dari http://nikainaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    jemput singgah ke blog saya pula :)

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan saya dari Segmen yang sama datang singgah , jemputt yea . Goodluck Awak-2
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/lucky-giveaway-by-tisya-fd.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/superb-giveaway-by-miss-1826.html

    ReplyDelete
  8. Saya datang dari Planet yang sama. Saya ditugaskan untuk mengawal kawasan disini Hihihi, kalau sudi, jom berbalas kunjungan
    http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  9. hi also from the same GA, all the best kay, visit2 me back ;)

    http://marionettelifegoeslala.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  10. zafirah here :) dr segmen kak shida..jom BW

    http://zafirahzarrae.blogspot.com

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen