Sunday, September 29, 2013

Kucingku lebih tua dari adikku

Gambar hiasan Hari ni saya nak bercerita tentang kucing saya. Saya panggil dia nenek sebab dia memang dah tua. Actually, dah layak dip...
Sunday, September 29, 2013

Kawaii Giveaway By Arina Azman

KLIK PADA BANNER GRAND PRIZE FROM MY SHOP  ANYTHING KPOP STUFF UNDER RM 30 by  AH K-SHop Mystery Gift X 1 by LolitaFairytaleColl...
Saturday, September 28, 2013

Kendalikan 3 fb

Saya ni peminat Ain Maisarah Novelis.. Mula2 tu just baca saja nobel beliau. Lepastu, start form 4, saya dah aktif berfb ni, add lah Fasha...
Friday, September 27, 2013

Bahaya Syiah

Masa hari khamis, 26/09/2013 ada pelajar dari Kolej UIA datang kat sekolah saya.. Dia terangkn dan tunjuk video pasal Syiah ni. Syiah n da...
Saturday, September 21, 2013

Kejutan Untukku

Semalam kawan aku ajak pergi open house kat rumah dia.. Actually, aku dah syak yang dorang nak buat surprise untuk aku...
Wednesday, September 18, 2013

Sponsor Penipu!!

Dalam minggu ni, aku baru cek satu GA ni.. Aku menang dan dapat topup. Aku pm sponsor ni kat fb.. Mula2 dia layan juga.. Tapi laa2, dia t...
Tuesday, September 17, 2013

Cara Penjagaan Kasut

1. Jika kasut tersebut daripada jenis kulit tulen, memadai membersihkannya dengan menggunakan berus lembut sahaja. Sebaliknya, gunakan ka...
Sunday, September 15, 2013

Menu Jejas Kesihatan

1. Roti canai Satu kepin roti canai bersamaan dengan 300 kalori. Kalau anda makan 2 keping roti canai, jumlah berganda, iaitu 600 kalori...
Saturday, September 14, 2013

Majalah Remaja

Tadi ada post tentang majalah Remaja.. Ada yang minta link page Remaja.. Terima kasih sebab komen.. ^_^ dan doakan saya tu.. Hehehe i...
Saturday, September 14, 2013

Hantar email kepada Majalah Remaja

Heheheh.. Saja je cuba pm page majalah Remaja. Admin page itu pun balaslah and dia bagi email. Aku pun hantarlah email. Bagi link blog se...
Friday, September 13, 2013

Semalam Hari Lahir Saya

Ehemmm.. diumumkan bahawa semalam adalah hari lahi saya.. bukan hari jadi ye. disebabkan semalam aku tuisyen dan ayah aku kerja malam...
Powered by Blogger.