HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Tuesday, 25 February 2014

Rexylla FB Page Launching Giveaway

Rexylla FB page telah ditubuhkan pada 1 Januari 2014. Maknanya dah nak masuk 3 bulan lah tu. ^_^
Madi pertama kali dengar nama Rexylla. Korang pun mesti first time juga kan? =P
Korang boleh melawat fb Rexylla FB
Rexylla ni menjual pakaian. Kebanyakannya untuk kaum hawa lahkan? Perempuanlah kaum yang menguasai dalam bab2 shopping ni kan? =P
So, kat bawah ni ada beberapa gambar baju yang Rexylla ni jual. Harga pun berpatutan ^_^ 
Baru dapat duit BR1M kan? Boleh spend kat sini. Hohoho
     
Trend terkini. Peplum
Blouse. Cunlah kaler ni. Colour pastel weyh.
 
Printed maxi dress. Colour hitam sesuai untuk segala jenis kulit. ^_^ Semua colour tudung boleh matching denga dress ni.

Saya suka baju macam ni. Lawa sangat!! Suka colour pastel macam ungu dan pink <3
Dan saya suka baju yang tak ketat, menutup punggung dan colour lembut. ^_^
 
Dress tutu ni memang trend tekini Madi tengok. Model ni mesti korang kenal? Wawa Zainal. Hohoho.
Photo: Assalamualaikum ♡ 
Sebelum tdoq mai cuci2 mata dulu ;) 
Cust nih kecik molek ja, patung pon xmuat. Hehe ♡
Tag : mr mrshafiezy 

10 comments:

  1. warna2 yg digunakan tu menarik.. lembut je

    ReplyDelete
  2. dah lama simpan hasrat nak beli maxi dress tapi budget T_T

    ReplyDelete
  3. woaoahhh ! cantek kaler alaa pastell tuu..thnks dear tag zara. selamat bsgemen yaa.. zara doakn madihah btuah dapat salah satu produk dr rexylla ni.. amin ya rabbal amin ! ^^

    ReplyDelete
  4. wow ,menarik sgt ni .baju2 gojes tuu :)

    ReplyDelete
  5. terima kasih kerana sudi join GA kami. untuk makluman, GA telah pun tamat dan pemenang akan diumumkan tidak lama lagi.

    ReplyDelete
  6. jom check senarai pemenang GA.
    http://rexylla.blogspot.com/2014/03/pemenang-rexylla-fb-page-launching.html

    ReplyDelete
  7. salam.
    anda masih belum menuntut voucher 10% rexylla.

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen