Wednesday, January 30, 2013

Kenapa??

Huhuhuhu.. Aku dah buang kot power by blogger tu, tapi kenapa masih ada gambar spanar tu? aku dah give up.. tak tahu dah macam mana ank hila...
Monday, January 28, 2013

Segmen 2013 Izza Sakura

  Kalau nak join, klik banner ya.. Entry yang paling aku suka adalah teknik menguatkan daya Ingatan Kenapa aku pilih entry ni? Sebab bil...
Sunday, January 27, 2013

Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak

Nak join? Klik banner kat atas ni.. First time tengok GA ni, WOW, banyaknye hadiah. Yang paling best sekali, dapat brooch percuma!!! =D J...
Sunday, January 27, 2013

Petua Kecantikan [ Mitos vs Fakta]

Kadang2 kat internet or laman web ada bagi petua tentang kecantikan kan? But, aku pernah terfikir, " eh, betul ke ? " Aku nak kong...
Sunday, January 27, 2013

Short Segmen Huda dan Niera

  Hadiah :-   Huda : 1x Top up RM 5 | 1x bloglist (bloglist mereka yang ceria | 2x Review Blog by Huda Niera : 3x Review B...
Thursday, January 24, 2013

Banner Giveaway by AzzahSaid

          Salam.. Walaupun bukan 30 peserta terawal, tapi nak join juga! kut2 ada rezeki ke. xD Nama : Madihah Warna : Ungu, grey
Wednesday, January 23, 2013

Kotak pada Blockquote

1) Sign in akaun blogger 2) Dashboard > Design > Edit HTML > Tick kotak "Expand Widget Template" 3) Dengan menggunak...
Wednesday, January 23, 2013

Pembedahan Katak Berjaya

Semalam, kelas aku 5C, buat pembedahan katak! tapi, satu kumpulan je yang bawak katak.. Katak tu besar, maklumlah beli kat kedai Cina.. Kito...
Tuesday, January 22, 2013

Colour Blocking

Korang berani nak bergaya warna yang berbeza? Kalau tak yakin, mulalah dulu dengan 2 colour.. Kalau korang berani dan confident, gunalah 3 c...
Tuesday, January 22, 2013

Segmen Haiwan Kegemaran Saya

Haiwan yang paling aku suka mestilah KUCING !! Aku suka kucing sebab haiwan ni comel, manja, aku boleh luahkan perasaan aku kat dia w...
Sunday, January 20, 2013

Butang Dashboard dan Follow macam aku

1. Dashboard > Design > Add A Gadget > HTML/JavaScript 2. Copy CODE kat bawah ni dan pastekan di bahagian tadi : <div style=&...
Saturday, January 19, 2013

CONTEST BLOG PALING CANTIK 2013

  inilah first time aku masuk contest blog paling cantik ni.. nak masuk? tekan je kat banner tu.. =D    
Friday, January 18, 2013

Happy Blogging Giveaway

Klik banner tu untuk join.. hadiah yang ditwarkan sangat menarik terutamanya untuk girls! Awesome right? ni senarai hadiah yang ditawarka...
Friday, January 18, 2013

Segmen Pencarian Bloglist

Assalamualaikum!!   Nampak banner pink tu? kalau korang nak join, klik je banner tu. Tarikh tamat : 25 Januari 2013..
Wednesday, January 16, 2013

Tutorial warnakan doodle bercorak

   Pergi ke photoscape.     Disebabkan aku takde paint.net, jadi aku tak cuba lagi.. Harap2 korang jadi buat ni.. C...
Tuesday, January 15, 2013

Merlin

   Akhinya, 14/1/2013, cerita Merlin dah tamat.. Ending cerita ni sedih sangat! Athur MATI.. But, bila tengok muka Merlin masa dia da...
Monday, January 14, 2013

Saya Nak Doodle By Zakie11

  Nama :  Madihah Warna : Ungu pastel Kawan yang di tag : Mirzaa http://ohitskay.blogspot.com/ http://whaddup-kreease.blogspot.com/ ...
Sunday, January 13, 2013

"Simple Birthday Giveaway by Kay SBK"

Kali ni aku join lagi G.A =D Tarikh : 8 Jan 2013 - 19 Jan 2013 Masa : 9.40 p.m 8 Jan 2013 - 11.59 p.m 19 Jan 2013  Ini pula h...
Saturday, January 12, 2013

Caera First Giveaway

Salam.. Aku join lagi G.A!!  Ini senarai hadiah yang ditawarkan: Peplum Glore dress by PolkadotChamber 3X Telekun Travel Teens b...
Powered by Blogger.