Neelofa disamakan dengan?

14 comments:

  1. Replies
    1. kejam tapi sape suruh dia pakai macam tu XD

      Delete
  2. hahaha...cik akak tengok pun dah gelak dik..huhu...
    siapa soh dia pakai baju cam tu...dah takde fesyen lain ke...
    nampak bentuk badan gak yang dia pilih...huhu....

    pasal nuffnang tu....kalau kuning tu...cerah sikit dapat CPUV....kalau hijau...nuffnang jangan harap nak bagi..haha

    ReplyDelete
  3. sama fesyen...alahai..lama x tengok neelofa

    ReplyDelete
  4. Moga tidak mengulangi kesilapan yang sama..peluang dan ruang itu sentiasa ada untuk kita perbaiki diri..insyaAllah..amin..

    ReplyDelete
  5. Uh lol.. Fashion these day, semuanya nak menampakkan susuk tubuh, kan dah macam Power Ranger xD

    ReplyDelete
  6. HAHA , yg pink tu seriously ranjang gilaaa . Bash neelofa . Hahaha XD tapi aku minat dia lol .

    ReplyDelete
  7. anak akak yg masih sekolah rendah pon komen..sama baju Power Ranger...
    no.688 done follow http://maszie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Aduii Cell memang tak bole bla! :3

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.