HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Tuesday, 18 February 2014

Giveaway Holiday Anum

http://anumzakie.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html 

Saya suka entry XPDC Sungai Chiling@ Kuala Kubu Bahru


Ini link entry tentang Sungai Chiling---> linkkk
Dah tengok? Best kan?
Madi memang suka sungai dan laut yang bersih! Setakat ni tak pernah lagi pergi sungai yang jauh2. Yang dekat pun macam sungai kat Janda Baik, Rembau, batu 12( masa camping) dan Hulu Langat.
Tahun 2014 adalah Tahun Melawat Malaysia! Jom, kita Cuti2 Malaysia
Madi duduk kat Gombak and cari kat google jarak perjalanan dari KL ke Sungai Chiling hanyalah 70km saja atau lebih ^_^

Sebelum pergi, mesti ambil tahu bila tempat ni dibuka. 
Madi baca kat blog ni, kita kena pakai kasut atau sandal sebab jalan yang berair serta melintasi beberapa sungai. Fuiyoo, banyak rintangan dan cabaran. TAPI, CABARAN tulah yang best!! Boleh keluarkan peluh. Fuhh!!


 Kat sini juga ada surau, tandas and tapak perkhemahan

Bila dah sampai kat sungai ni, semua rasa penat hilang. Yanga ada hanyalah perasaan teruja, gembira and tak sabar nak terjun! Yahoo!!!!!
  



Wah, seronoknya sungai yang ada ikan ni. Alang2 tu boleh korang try tangkap macam Running Man buat tu. Hehehe.
Kalau Madi dah sampai sini, Madi akan buat entry tentang tenpat ni. <3

Nasihat : Jagalah sungai di Malaysia sebab sungai kat negara kita semakin kotor. Huhuhu.





1 comment:

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen