HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Wednesday, 19 February 2014

Serum Biowhite Collagen. Produk paling laris!

Mari rawat Kulit anda dengan produk pakar kulit...
SERUM BIOWHITE COLLAGEN mampu membantu anda miliki KULIT IDAMAN ANDA Kepakaran kami adalah membantu anda atasi masalah hilang keyakinan diri, stress dan malu berdepan dengan orang ramai akibat kulit yang rosak..Serahkan masalah anda pada kami..Dengan SERUM BIOWHITE COLLAGEN masalah anda dapat diselesaikan... Miliki Kulit Idaman Anda dengan SERUM BIWHITE COLLAGEN








 Korang boleh letak kat muka atau minum. 2 in 1 :)




yang ni dari blog FATIN SUHANA

Blogger Yuyu Zulaikha pun pakai ^_^
" Ini yuyu sendiri selepas dah 6 hari ambil Serum Biowhite Collagen. walaupun ni ada filter dari Instagram, tapi secara jujur boleh cakap, yuyu lebih yakin keluar rumah tanpa secalit mekap."

harga :  RM95 sm [60ml]
           RM105 ss  

SMS/Whatsapp : 017-3927983 (Madihah)

2 comments:

  1. ibu tak bagi pakai kolagen XDD kata nya muda lagi.. still ada kolagen dalam badan XDD hehehe

    ReplyDelete
  2. jom amalkan set kesihatan kulit shaklee. dh stahun sy gunakan mmg bgus n bkesan. rawat dari dalm lagi bagus drpd guna sebarangan produk luaran. contact sy dtalian 017-9717008 utk maklumat lanjut

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen