Pencarian Sponsor Untuk 1st GA. Berminat?

Sunday, January 19, 2014
Hari Lahir blog jatuh pada 12.01.2014. Maknanya dah setahun lah Madihah berblog ni :)
Alhamdulillah, blog ni mampu bertahan sehingga sekarang. Thanks korang sebab datang ke blog yang comel dan serba ungu ni ^_^
Mula2 taknak buat GA, tapi ramai juga suruh Madihah buat, so nak try juga buat GA. Hehehe :)
Harap2 ada sambutanlah. Kita hanya mampu merancang, tapi Allah yang tentukan segalanya.

Ok, ini list barang yang diperlukan untuk 1st GA saya. Harap2 ada yang sudi menghulurkan bantuan.

1) BARANG BLOG
# Header
# Edit blog

2) BARANG POST
# Tak kisah


3) Topup
# Minimum RM5
# Maksimum RM 100

4) Cash
# Minimum RM5
# Maksimum RM 100

So, berminat tak? Kalau sudi sponsor, boleh pm saya di Facebook
https://www.facebook.com/nur.madihah2

Maksimum 2 syarat sahaja.
Kalau nak 3 syarat, saya kena tengok barang apa yang ditawarkan

11 comments:

  1. Assalamualaikum.. saya nak sponser la... topup rm5x2
    syarat 1. like fanpage ne - https://www.facebook.com/pages/Belog-Alyanimatshah/660128480712647?ref=hl

    2. dan follow blog ne - http://alyanimatshah.blogspot.com/
    bole kn??


    dah try inbox fb... xdapat

    ReplyDelete
  2. hi. berminat nk sponsor topup RM10. syarat like page dan follow blog. kat mana nk contact snng sikit cerita :)
    reaperz.net

    ReplyDelete
  3. salam, sy nk sponsor brg.
    boleh xpergi ke page sy(di blog) n pm.
    sy xdpt cari awk kat fb..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Saya berminatt untuk sponsorr. Tapi nak inbox tak boleh..

    contact
    https://www.facebook.com/rellinaa.grtgrt

    whatsapp. 0135046334

    ReplyDelete
  5. Nak sponsor jugak...
    tp nak contact dekat mana???
    kat sini bleh x?

    Nama: Nadia
    Barang: transparent header
    jumlah; 1
    syarat: follow blog
    http://missnadia26.blogspot.com/
    like fanpage
    https://www.facebook.com/miss1826blog

    tu ja..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..berminat jgk tp agak2 bila GA akn mula & tamat ..sbbnye skrng sy dah sponsor utk 2 blog..tkot nnti kalo byk sgt sponsor dlm 1 masa xmmpu plak t.. ^_^

    ReplyDelete
  7. @dia nadia
    Assalamualaikum dear... nak sponsor jugak bolehhh.. hihihi... topup rm5x4... hihihi...

    syarat :
    1. like page ni "https://www.facebook.com/syazdanny2329"..
    2. follow blog ni "http://syazdanny2329.blogspot.com/"..

    tu jaaa... hope spomsor di terima... :)

    ReplyDelete
  8. goodluck dik dlm menjayakan segmennya.. =)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.