HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Tuesday, 7 January 2014

Ibu Taiwan yang Awet Muda

 

Bila korang tengok gambar perempuan ni, cuba teka berapa umur dia? Cunkan? Jeles kan? heheh

Hahh, jangan terkejut sebenarnya perempuan berkulit putih ini bukannya seorang gadis tetapi adalah seorang ibu.

 
Sebenarnya perempuan itu sudah berusia 41 tahun, dan lelaki sebelahnya itu bukanlah kekasih ataupun adik tetapi anak bujangnya yang berusia 14 tahun.


Ibu dan anak ini berasal daripada Taiwan. Gambar mereka berdua mula tersebar apabila si ibu upload gambar bersama anak lelaki kesayangannya di media sosial.

Pasti ramai yang seakan tidak percaya dan cemburu dengan kecantikan yang dia miliki bukan?

Taktahulah kalau dia buat plastic surgery kan? Dunia yang maju ni macam2 boleh berlaku ^_^
Credited :http://akustressgiler.blogspot.com/2014/01/wtf-lagi-ibu-yang-kelihatan-kelihatan.html
                Remaja

3 comments:

  1. serius awet muda la hehe..tp tah la kan..sebab dia org taiwan,sah2 kat sne byk plastik surgery hurmmm

    ReplyDelete
  2. serius muda lagi lah dik...dah macam couple lak kan..hihi

    ReplyDelete
  3. mesti plastik!!!

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen