HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Tuesday, 28 January 2014

Penyanyi drama Ariana Rose


Selama ni tengok cerita ni tak tahu pun siapa penyanyinya. Sebenarnya tengok bahagian awal je. Lepastu terus tukar. XD
Search kat Google, rupanya Dayang Nurfaizah yang nyanyi. Hohoho. Madi tak kenal langsung suara ni. Yang Madi kenal hanyalah penyani KPOP. <3


Banyak kali dengar macam best lagu ni. Boleh tahan. ;)
Ternampak novel ni kat Wangsa Walk, tapi time tu ada 2 novel yang best! Bawa rm50 je, memang cukup tapi nantilah. Mesti jumpa juga novel ni kat kedai lain.
Novel yang Madi beli adalah novel Suamiku Mr. Pecfect 10




http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/04/suamiku-encik-perfect-10.html 

Cerita ni bakal menjadi drama. :)
Dibintangi oleh Aaron Aziz dan Lisa Surihani
Novel ni memang best! Harap2 drama pun best juga dan menjadi hit macam LYMA

3 comments:

  1. Assalamualaikum dan selamat malam dik...best jgk dengar lagu untuk tema Adrianna Rose ni..

    ReplyDelete
  2. hm.. licha tak tengok pon cerita ni. so tak tau sangat :(

    ReplyDelete
  3. best jugak lagu ni even sedih kenalah dengan cerita Arianna Rose ni

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen