HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Saturday, 21 June 2014

Kucingku diracuun!!

 http://distilleryimage8.ak.instagram.com/82beb364f56211e3a56790e2ba64c568_8.jpg

Kucing aku sebelum ni  sihat sangat.
Ada 3 ekor anak kuicng ni and dorang adik-beradik.
Satu hari tu, mean dalam minggu ni, anak2 kucing aku taknak balik rumah and Madi cari dorang,
Bila Madi jumpa, dorang lemah giler and lain sangat.

Lepas beberapa hari, warna-warni tu mati dulu. Sedih giler weyh.

Oren tu ada kembar.
Kucing A balik rumah, tapi tak larat dah die tu. Kucing B pula tak jumpa2 sampailah jiran depan terjumpa kucing B dalam longkang. huhuhuhu.
Madi ingat jiran dah tanam kucing tu, so Madi tak kisah la kan.

And pagi tadi, kucing B pula mati.  Mak dan ayah Madi pergi padang nak tanam die and suddenly mak nampak kucing B kat tempat pembuangan sampah. Setan kau. Madi tengok die, ya Allah, macam ni cara kau mati. Sadis giler. Weyh, jiran, at least kau tanamlah kucing aku tu, ni tak kau campak mayat dia mcam tu je.
Kalau tak nampak tadi, kut2 dah kena bakar dengan orang lain.

Finally, kembar ditanam bersama. Aku tak suka cara korang mati. Korang mati sebab kena racun.
Aku jaga korang dari lahir, and senang2 orang lain racunkan korang.
SERIOUSLY, Allah akan balas balik perbuatan korang and Madi sekeluarga takkan maafkan orang tu.

Kejam kejam kejam

13 comments:

  1. kesiannya...siapalah jahat sangat buat cm2..sabar ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tahu siapa buat, tapi sabar jelah

      Delete
  2. subhanallah masyallah.. kejamnyaaaa..!! macam mana diorang sanggup buat macam tu kat binatang cute ni T.T
    jahat..!! yeee semoga Allah balas secukupnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah, orang melayu pula tu. Kejam giler

      Delete
  3. Sabar madi..sabar..ingat janji Allah itu pasti..buat baik..baiklah ganjarannya..dan begitulah sebaliknya..

    ReplyDelete
  4. ya Allah..kejamnya manusia yang buat ni..kesian kucing jadi mangsa

    ReplyDelete
  5. Memang ada manusia yang kejam nie... Dulu kucing zumal pun ada yang diracun...

    ReplyDelete
  6. Aishhh kejamnya manusia yg g racun tu == xbprikmanusiaan btol

    ReplyDelete
  7. Kejamnya orang tu, apa lah salah kucing sampai buat macam begitu sekali.

    ReplyDelete
  8. siapalah yang sanggup bagi racun tu ya..hmmm...memang sedih..

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen