HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Saturday, 11 January 2014

Setahun berblog.. Sangat gembira

Wah, tak sangka blog ni boleh bertahan selama ni (walaupun baru setahun).
Blog2 sebelum ni takdelah sampai setahun sebab malas nak udpate entry.
Tapi sejak tahun lepas, aku dah bersemangat nak teruskan blog ni sebab aku sayang blog ni! XD
Dan paling aku tak pernah expect bila followers aku pun meningkat. Yalah, blog sebelum ni pun setakat 20 lebih je. Tak online selalu kan, macam tulah jadinya.



Selalunya, bila dah genap usia setahun berblog, mesti ramai blogger yang buat GA, SEGMEN atau apa2 pertandingan. Tapi aku? Hampehh, tak buat pun. Bila ada masa aku buatlah walaupun sekarang ni aku banyak masa terluang! Nak tahu kenapa aku tak nak buat GA/SEGMEN?
Sebab aku takut takde sambutan, takut takde orang nak sponsor dan kat rumah ni, aku guna broadband maxis. Kadang2 kalau nak cepat, aku pergi CC. Senang sikit, lagipun dekat dengan rumah. ^_^
Hehehe.. So, thanks korang kerana follow blog ni. Kalau takde korang, maybe bog aku takkan bertahan lama.. =*

5 comments:

  1. Assalamualikum dan salam singgah dik...syukur la dik...follower adik makin bertambah...buat ler dik GA...kan lum cuba kita lum tahu..InsyAllah ia akan dapat sambutan yng mengalakan...sape tau kan dik..

    ReplyDelete
  2. Buatlah GA kak , adik pun baru berblogging time pertengahan 2013 hari tu . Adik ada buat GA hari tu , mula mula memang tak yakin tapi alhamdulillah penyertaan tu lebih dari apa yang adik target , padahal hadiah tak gempak pun just topup dan review blog je . Kalau akak buat , lagi meriah . Btw , tahniah kak . Anyway blog ni comel lahhh ~!~

    ReplyDelete
  3. Wah, tahniah! Saya pun dah setahun lebih berblog tapi tak buat GA/segmen sebabnya tak berminat.. Ihihi.. :D

    ReplyDelete
  4. @Mardiah Diana Waalaikummusalam. hehe, kalau saya dah yakin, saya akan buat. thanks ya ^_^

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen