HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Friday, 17 January 2014

Sogo Sale Untuk Member

Wee~ Tadi pergi SOGO sebab tengah sale. Sale yang murah sangat dan khas untuk member sahaja!
So, saya pun pergi dengan mak tersayang pagi tadi. Kena pergi awal sebab tengahari nanti mesti ramai orang.
Kitorang sampai dalam pukul 10.30 am. Fuiyoo, ramai giler orang.
Hahaha, murahlah katakan.
Barang yang dah lama Madihah nak adalah
1) Kasut wedges pastel.

Memang dah lama nak cari kasut ni. Tapi tak jumpa2. Then, tadi merayau kat tingkat 3 (bahagian perempuan) terjumpa pulak kasut ni. Memang lawa! I love it <3


 Lepastu, mak offer nak beli beg tak?
Dengan rasa seronoknya, mestilah nakkan? Rezeki jangan ditolak ^_^
Jalan2 kat bahagian beg, terjumpa satu beg ni. Warna ungu. Memang cun! Selepas sale, dari harga beratus2 tinggal puluh je. Inilah begnya


Sale hanya berlangsung selama 2 hari saja, iaitu 17/1-18/1/2014.
Start 9 pagi. So, kalau korang taknak beratur panjang, datanglah awal pagi. Heheh. Disarankan naik train atau bas sebab KL akan sesak dan parking pun susah nak jumpa. :) 

p/s : makanan kat Ayam Penyet mesti ada kangkung. Haha, tak usik langsung pun kangkung tu. =P

2 comments:

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen