HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Wednesday, 15 January 2014

Hadiah Menang Pakej Kecantikan RM 50

    Wee, memang best bila diumumkan sebagai pemenang tempat ke 3. Walaupun tak dapat tempat pertama, tpai hadiah ni pun gempak juga! Mula2 terfikir apalah hadiah pakej kecantikan RM 50 tu. Hoho. Cara penyertaan GA ni senang snagat. Just tag kawan kita sebanyak mungkin kat page tu and Madihah dapat tempat ke 3. Tempat pertama dapat voucher and pakej RM 100, kedua pakej RM 70. Ketiga, korang mesti tahu kan? 
Saguhati, topup rm5 untuk 2 orang.!!
Madihah dapat semalam hadiah ni. Orang tu yang hantar sendiri dengan tunang dia sebab tunang dia duduk area situ. First time tengok kakak tu, wow. Dia tinggi and kurus. Jeles I. Huhuhu. Apakah rahsiamu?

Masa dapat hadiah ni, memang syok! Nilah hadiahnya! Kotak pun comel je. Heheh, memang suka and I LOVE IT!! <3
Dalam kotak tu ada 
  • 5 keping eye mask
  • 3/4 shiseido mask ( tak ingat)
  • 1 kotak Naturgo mask - 10 keping
  • 1 keping 24 k active gold whitening
  • 1 keping Beauty Diary Mask


                                                                                         


Btw, Madihah beli set 1 ni. Harga dia rm10. Dalam tu ada 1 sabun beras, 1 shiseido mask, naturgo mask, eye mask dan Beauty Diary Mask. =D
Kalau nak tengok, gambar ada kat bawah ni.
   

Nanti saya akan review setiap produk ni. Nak tengok keberkesannanya! Wee~ Tunggu ya!!

Kalau nak beli barang ni, jom singgah entry ni Promosi baramg kecantikan

3 comments:

  1. Alhamdulillah.... Tahniah... :-)

    ReplyDelete
  2. shisedo mask tu best, tapi pastikan jgn sampai terkena kening sebab boleh tercabut kening tau..hehe

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen