HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Wednesday, 29 January 2014

Gambar Greyson Chance 2014

Sebelum

Selepas

 

Berbeza kan? Madi pun tak percaya ini dia. Wah! Kacaknya <3 Hahahahha
Masa umur 14 tahun muka jambu je. Tapi masa besar, muka macam lelaki. LOL, dia memang lelaki kan? 
-_-
Madi dapat tahu ni pun dari kawan. Tadi dia tunjuk muka Greyson Chance yang terkini! 
 

Tapi, Madi lagi suka muka dia yang macam kanak2 tu. Comel je. Kurang suka muka dia yang sekrang walaupun dia kacak. ^_^
So, korang suka yang mana? Sebelum atau selepas??

2 comments:

  1. eh eh mesti lerr suka bilaaa dah besorr hahahahah
    dulu mcm baby je hiks

    ReplyDelete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen