Teaser Mini GA

Saturday, March 01, 2014
Wah, ada Mini GA pulak? Tapi yang ni saya sponsor sendiri. So, hadiah pun takdelah banyak sangat.
Nak tahu hadia apa??????????










Nilah antara hadiah2 nya. Tak confirm lagi nak bagi berapa. Maybe kurang dari 5 orang je akan dapat hadiah ni. ^_^ 

Tapi, saya nak peserta yang aktif berblogging dan JUJUR sahaja. Taknak nanti dah umum pemenang, korang lambat bagi maklumat. Memang sakit hati. Ramai betul budak blog yang tak jujur. Huh =P

6 comments:

  1. yeayy insyallah pasti join soon =D hadiah feminin sgt.sukaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun suka dengan mistine ni :)

      Delete
  2. wah hadiah mistine ke?sure best nnt..nk join la!

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.