HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Sunday, 9 March 2014

Nak beli kanta lekap?

 

Siapa tahu jenama contact lens yang elok? Nak beli online ni. Dah jumpa 2 website yang ramai orang percaya. 
 
Mrlens ni ada power. Glasses online pula takde power. So, maybe nak beli kat mrlens tu. Tapi takut pula nak beli.. Kalau mata Madi hancur macam mana? XD

Tapi kat sini tak jual pun pencuci untuk contact lens. Ramai yang kata jenama Solo Care bagus. Tak tahu lah kan. Kut2 korang pakai contanct lens, boleh share sikit kat sini. Huhuhu..
First time ni nak pakai. Sakit tak nak pakai benda ni?
Apa lagi barang yang nak kena beli ye?

Ada tak web yang jual Solo Care secara online??
Bantulah orang yang terdesak macam Madi ni. Huhuhu ^_^

No comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen