HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Thursday, 6 March 2014

Peha ayam Untuk Muka

vit e skin  ni  utk sapu dimuka. Jangan telan tau! 

1 set ada 15biji. Untuk penggunaan sebulan. pakai selang sehari pun dah ok sebab ni pure vit E..Tak perlu pakai setiap hari.. MEMBAZIR weyh!!

pakai seminggu 2kali pun takda masalah..makanan kulit..hehehe.
pehaaa ayam paling kanan tu packaging lam.

Yang baru lebih montoks, lebih banyak! WOW!!
 Pure vitE Skinfood Capsule.. Ramai yang minta dan cepat habis! Madi pun nak beli. Memang rugi tak beli sebab bila apply ni kulit muka rasa macam kulit bayi.

pakai before korang tidur and tak payah bilas. Esok pagi tengok kat cermin. Hahah, cun <3

Kelebihan
untuk kulit lebih anjal, lembut, rasa gebu,licin, tak berminyak, cepat serap ke kulit, pudarkan garisan halus, oil control, wangi dan sangat melembapkan kulit!

pendek cerita, ni macam makanan untuk kulit la..sesuai untuk semua bahagian luar badan..jangan telan tau..penggunaan luar sahaja..
  1. Gunting kapsul
  2. Picit kat jari. 
  3. Ratakan di muka n leher. 
  4. Simple!

siku kering, buku lali kering, kaki kering, lutut kering, Semua tempat boleh! Jangan risau ^_^


1set ada 15biji
rm27 (semenanjung)
rm 33 (Sabah Sarawak)
include postage..
 
017-3927983 (SMS/whatsapp) Call tak dilayan =P


1 comment:

  1. salam..
    mya bw sini...
    wahh mya xpernah lg pakai benda cenggini kat muka..

    skrg kulit pakai apa pun xguna hew3...kulit mcm kertas pasir

    jemput singgah blog mya
    http://myaleo.blogspot.com/2014/03/lepak.html =)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen