HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Tuesday, 18 March 2014

Aku, Mak dan Ephyra


Gambar ephyra terpaksa ambil kat google sebab adik dah delete gambar2 ephyra kat lappy. ---___----
 Madi order  30 paket tu, beli kat blogger Mialiana
Madi minum 27/26 paket gitu.  yang lebih tu mak minum. My mom tak percaya dengan minuman2 macam ni. Shaklee ke Ephyra ke, tak kisah lah kan minuman apa.. Dulu na beli Shaklee, tapi mak tak kasi. Hahahahahah.. Lepastu na beli ephyra mak tak kasi juga. Aiyoo.. Menangis tak berlagu jelah.

Last2, bila tengok ramai sangat blogger minum Ephyra, Madi pun nak beli juga tanpa pengetahuan mak. 
Bila sampai kat rumah, bergambar sakan dengan Ephyra ni. Hehehe..
Ok, jom tengok kelebihan Ephyra ni :

Tekak lega!!
Ok, malam tu makan ikan. And lepas dah kemas meja semua, baru perasan yang Madi tercekik tulang ikan. Nasi dah habis, air masak dah minum. tapi tak hilang2 juga tulang ikan ni.. Disebabkan Ephyra dah sampai, Madi try minum. Hmm, berapa nak letak air ye? 180 ml? Mana nombor2 ni? Tak nampak pun.. XD
Last2, letak air sampai penuh botol tu. Sedap rasa dia. Oren gitu..
And cuba korang teka???? Lepas habis minum, tulang ikan dah takde!!! Alhamdulillah.. ^_^

Melabur dengan banyak! Kaya aku
Hahaha, tu gimik semata-mata. Melabur tu Madi pergi tandas lah. Befor minu Ephyra, Madi jarang melabur. Selalunya 3 hari sekali Madi pergi tandas, but now 1 atau 2 kali sehari Madi melawat tandas.. Leganya. Hahaha, jangan termuntah kat sini sudah. =P

Rambut botak?
Mana ada botak, rambut Madi dah kurang gugur lah. Baru sehari minum, rambut dah takde sangat gugurnya. Sejak nak SPM ni, rambutsuka sangat jatuh. Banyak pula tu. Runsing weyh. Lepas pakai shampoo D Herbs dengan rejoice, lagi teruk rambut Madi..
TAPI, lepas minum, macam Madi cakaplah, dah kurang rambut jatuh menyembah ke bumi. Bersyukur kepada Allah. ^_^


Jerawat oh jerawat
Yang ni nampak perubahan kat mak. Mak suka sangat. Hahah, tak sangka mak minum juga kan?? Mak kata dari dulu agi mak cari benda yang boleh hilangkan jerawat2 kat muka mak. And now,Alhamdulillah. Kalau ada masa, saya tunjuk gambar mak saya yang awet  muda tu.

Hilangkan dahaga
Masa beli Ephyra, cuaca panas sangat. Mak kata Ephyra bole hilangkan dahaga. Hahaha, memang betul pun.. Lega tekak bila dapat minum Ephyra ni. Bila Ephyra dah habis, rasa tak lengkap pula..  Huhuhuhu..

Kaki dah ok
Madi kerja kat taska. Taska tu 2 tingkat. Bila time tidur, kena angkat adik2 comel ni kat atas. Sakit kaki ni.. Kesian kaki ku..
Tapi, lama2 dah ok dah. Nak tahu sebab apa? Sebab EPHYRA lah.  ^_^ Heheheh.

Baru tadi bank in beli Ephyra lagi. Mak minta sebab dah ketagih dengan Ephyra ni. SAYANG EPHYRA ^_^





2 comments:

  1. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen