HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Saturday, 22 March 2014

Macam mana nak dapat entry berbayar?

 

Macam mana sesetangah blogger dapat entry berbayar? 
Maksudnya, macam satu syarikat barang minta kita review barang dorang.
Dorang ke yang cari blogger mana dorang nak? Atau nak pageviews yang tinggi sangat?
And harga untuk sebuah entry tu selalunya berapa??

Kadang2 teringin juga nak review barang, tapi hahah, takde nak sponsor pun. XD
Berangan je lebih aku ni -___-
Ada tips tak macam mana nak naikkan pageviews blog? Madi tak pernah dapat 900+ pageviews. Hehehe.. 

7 comments:

  1. buat entri cerita panas, gosip, 18 tahun ke atas tapi tulah fikir juga keburukannya :)

    ReplyDelete
  2. Salam Madihah, Zumal nak suggest Madihah baca tips kat blog Hanif Idrus. Insha Allah banyak tips dapat membantu meningkatkan pageviews blog...

    ReplyDelete
  3. kne rajin bw dan leave komen. update blog pun kne kerap.

    ReplyDelete
  4. PV sy pun x tggi.. Sehari dalam 7-8 ratus lbih je... Ok lah tu...

    ReplyDelete
  5. Ada a few madi. Antaranya buat entry yang ramai orang suka. Especially yang ada kait dengan cerita semasa atau drama series kat TV. sediakan full download atau buat review cerita tu. kena follow the series k..cerita-cerita sensasi tu boleh jugak kalau nak. Then ping kan entry kat busuk ke..In Shaa Allah membantu..banyak lagi sebenarnya..

    ReplyDelete
  6. teruskan usaha.. :)

    abg x reti sgt pasal ni.. masih usaha lagi ni.. hehe

    ReplyDelete
  7. hihihihi goodluck madiii :D
    qila pun terkial ni haaaa

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen