HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Sunday, 30 March 2014

Obuse Lip Tint ala korea

Dapatkan Obuse Lip Tint sekarang!! Da in stock  
Untuk anda yang tak suka pakai lipstick boleh guna obuse lip tint kerana ianya water based dan teksturnya tidak berat seperti lipstick

KELEBIHAN OBUSE LIP TINT :-
 Warna alami dengan pemakaian secukupnya
 Tahan lama hingga 4-6 jam - tidak mudah luntur walaupun saat makan dan minum
 Liptint tidak membuat bibir kering kerana mengandungi jojoba oil dan ekstrak stiva
 Packing yang kecil memudahkan ianya dibawa kemana-mana
 Pemakaian yang lama hingga 1-2 bulan
 Dapat digunakan sebagai pemerah pipi
 Diperkaya dengan Vitamin E, melembabkan bibir secara natural
 Dengan pemakaian teratur boleh membuat bibir berwarna pink asli



Nak bibir lawa macam artis korea?


 
 
ni artis Korea pakai.. Lawa kan? Nama dia KOO HYE SUN 
 

RM 9 (not include postage)
sms/whatsapp : 017-3927983
Lip tint ni produk hot, so mestilah cepat habis kan? Order cepat! 

3 comments:

  1. comel2 =) jeles sgt tau dgn org korea ni.pakai apa pun lawaaa

    ReplyDelete
  2. Akak memang dah pakai Obuse Liptint ni sampai skrg.. Hehehe...
    Memang cantik kaler dia...sedap pun yer. Hahaha....

    ReplyDelete
  3. hehehehee cantikkk nyaaaaaaaaaaaa TT_TT

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen