HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Wednesday, 26 March 2014

Delete komen Spam



Siapa yang tak tahu kewujudan komen spam ni?
Madi dulu tak tahu pun wujud benda alah ni.
Yelah, madi dah buat comment awaiting moderation, takkan komen macmni boleh lepas pula.

TAPI, bila cek, ambik kau. Banyak gile komen spam ni.
Setiap hari Madi cek and delete.
Kena delete ye. Spam comment ni bahaya ke? Yelah kut. Madi taknak blog ungu ni HANCUR disebabkan komen ngok ngek ni. Hehehe

Jangan lupa cek ye..

Siapa ada instagram?
Jom follow Madi

Instagram

4 comments:

  1. Betul tu, ada komen yang dikirim bersama malware

    ReplyDelete
  2. komen spam ni bahaya gila.. kalau tk nak ade komen spam, ubah setting dari everyone ke register only :)

    ReplyDelete
  3. terkadang komen rakan sendiri dianggap spam kerana
    google lebih tahu perbezaan komen spam apa bukan
    dengan sedikit menambahkan scribe anti komen spam di edit template blog kitapun akan aman dari komen spam.

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen