HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Tuesday, 19 March 2013

Chantek Dress Special Anniversary Giveaway

 



Syarat syarat penyertaan
Like facebook chantekdress (LINK FB CHANTEKDRESS)
Peserta hanya boleh menyertai salah satu sahaja, sama ada melalui Facebook, atau melalui blog. 

Hadiah - Hadiah
  Hadiah diberikan mengikut kategori.

Hadiah untuk kategori blog
Tempat pertama - Dress bernilai RM85, fashion belt, Key Chain, satu hadiah misteri
  Tempat kedua - Dress bernilai RM85 dan fashion belt
Tempat Ketiga - Dress bernilai RM60 dan fashion belt
Tempat keempat - Dress bernilai RM50
Tempat kelima - Fashion belt dan keychain

Hadiah untuk kategori facebook
Tempat pertama - Dress bernilai RM85 and fashion belt
  Tempat kedua - Dress bernilai RM60
Tempat Ketiga - Dress bernilai RM50
Tempat keempat - Fashion belt dan keychain
Tempat kelima - Fashion belt

Bagaimana pemenang dipilih??
1. Pemenang dipilih berdasarkan entry yang menarik dan cabutan bertuah, juga top referring URL! 
Ga tamat pada 1 April 2013
 
Inilah contoh pakaian yang memang cantik2 belaka yang dijual! : 
DSC_0278
Rana Chiffon Peplum 
DSC_0278  
Lulu Fishtail Peplum Blouse

DSC_0278
Luna Peplum Blouse
 
 
 
 
 
 
Cantikkan? Terpikat? Belilah dekat Chantekdress ;)
 
Saya memang teringin sangat sangat nak beli melalui online! Huhuhu.. malangnya saya masih lagi seorang pelajar sekolah menengah! Sekarang kan memang musin peplum, so memang banyaklah peplum yang cantik2 dijual di merata2 tempat.. Tapi, paling senang kita nak beli adalah melalui online.. Nak tahu salah satu web mana yang jual pakaian yang cun melecun macam peplum? Aha! jawapannya adalah....................
......................................
Chantekdres!!
nama pun ada perkataan Chantek, mestilah cantik!  sekarang ni pun saya tengok Chantekdress sedang SALE! S.A.L.E.. 
nampak baju yang saya copy dari Chantekdress? Terpikat kan? samalah dengan aku.. terpikat sangat! 
saya doakan supaya Chantekdress terus dikenali ramai dan perniagaannye maju.. Amin!!
 
 tahniah 
sempena 3 tahun usia Chantekdress, iaitu pada 15 March 2013 ini!! *clap*
 

No comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen