FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI

Sunday, March 10, 2013


Nampak banner pink + ungu kat atas nI? nak join? Klik banner =D
Done? Jom baca entry saya!

  
Hadiah yang ditawarkan memang menarik hati saya dan semua blogger yang join..
   Tak percaya hadiah dia awesoeme? Tekan sini : hadiah
   Heheheh... Harap2 aku menang! kalau nak menang, mestilah kena bersungguh-sungguh utk promote habis-habisan! Nak menang peplum sebenarnya! Hahaha
Dah bosan baca? Sila baca entry awesome ni! :Awesome entry!

20 comments:

  1. Hai..terima kasih sebab join tau...Jgn lupa promte...Senarai pserta..jgn lupa bw..http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. hye
    dtg dr GA yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  3. aina singgah follow sini :) dari GA yang sama :)

    http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  4. gud luck :) nak terjah blog penganjur jap.hehe

    ReplyDelete
  5. thanx ajak..kalau ade kelapangan,sy join ya :)

    ReplyDelete
  6. thanks ajak..kalau ade kelapangan,azuria join.. :)

    ReplyDelete
  7. Salam singgah..best of luck..dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  8. thanks invite saya^^
    all the best :)

    ReplyDelete
  9. hai...thanks ajak sally...nnt ade masa sally join yer.. :)

    ReplyDelete
  10. Thanks invite. InsyaAllah Ila join :D

    ReplyDelete
  11. datang dari GA yang sama,goodluck yer ^__^ (http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html)

    ReplyDelete
  12. Hai. :) #SelaluLalu

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/headerfooter-by-selalulalu.html

    ReplyDelete
  13. wahh sya pun join jugak GA ni ..
    harap2 sama2 kita menang ye =)
    good luck =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. good luck utk awaK juga =D

      Delete
  14. Terima kasih jemput saya join tempoh hari :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.