HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Wednesday, 23 April 2014

Phone Lenovo Terbaik+Murah



Ok, Madi nak beli phone baru jenama LENOVO.
Tapi still tak tahu nak mana satu sebab banyak sangat anak2 Lenovo ni. -_-
Banyak tengok kat youtube pasal lenovo ni. Madi suka phone ni sebab CAMERA dia lawa.
Mula2 nak beli lenovo Vibe X, tapi bila fikir balik, kenapa nak beli henset mahal sangat?
Madi ni masih budak belasan tahun, tak payah henset mahal2 ni. Membazir je =p

Jadi, nak beli phone lenovo below rm700, kamera lawa, bateri tak cepat panas.
Hah, siapa tahu? Baik jawab. Boleh madi beli dengan senang hati.. ^_^

9 comments:

  1. Saya guna lenovo A369 , tpi tk boleh download Camera 360 n Instagram :( sedihh ~ Ayah saya guna A850 , besar die same ngan Note 2 . die boleh download instagram n sume lah . Yg saya punya tuh , saya beli 300+ tpi yg ayah sye nye tuh 700+ . kalau nk yg paling besar , lenovo K900 .tpi tk cntik sgt bab die besar gile n then petak .

    ReplyDelete
  2. tatau... urm try tengok review phone lenovo dekat phone web or search youtube ^__^
    beatnya..
    nak phone baru tapi nak flip phone ^___^ hehe susah nak dapat yg comel kat Malaysia.. aiyaaa XD

    ReplyDelete
  3. Zumal guna Lenovo A850, sekarang maybe bawah 700. Ok juga sejak bulan 2 zumal guna, selalu berblog guna hp ni jer :)

    ReplyDelete
  4. Fisha pun nak beli Lenovo sebab kawan Fisha ada pakai Lenovo, harga dia memang berpatutan lepas tu camera dia cantik hehe. Tapi Fisha tak tahu yang kawan Fisha pakai tu Lenovo jenis apa hehe.

    ReplyDelete
  5. salam.. :) :) akak pun baru berkira2 nak bli phone lenovo..hehe kalau ikut servay kat kedai2, lenovo ni same je ngan samsung..berbaloi katenye klau bli lenovo...hehe jom pakat2 tukar lenovo... :)

    meh la singgah blog akak...:) :)

    ReplyDelete
  6. Lenovo A516 Pink kak Madi?
    RM339 kat lazada :)

    #Harap Membantu.^_^

    ReplyDelete
  7. saya guna lenovo A850..harga pun ok..rm500++ ja..kamera cantik..skrin bsar..best la guna fon ni..

    ReplyDelete
  8. Saya pun nak beli phone lenovo...kamera dia lawa ^^

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen