HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Sunday, 13 April 2014

Captain America 2 & MH370

Captain America (© Rex)
Captain America 2 dah keluar kat Malaysia kan?
Siapa dah tengok movie ni?
Madi belum sebab yang first tu tak tengok so tak minat sangat..

TAPI, tu bukan pointnye..
Kakak saudara Madi tengok movie ni.
And dia cakap ada satu partu tu submarine ke apa tenggelam kat lautan hindi..
Tenggelam eh? Madi tak tahulah..
Siapa ada tonton cerita ni boleh bagitahu tak?
Kalau tak betul, Madi minta maaf ye..

lagi satu movie inggeris pasal pesawat kena rampas.. Tak ingat dah keluar ke belum..
Nampak blogger femes post pasal cerita ni.. 
Nampak sangat permainan Amerika kat situ..
Ada juga kan orang Malaysia nafikan Amerika tak terlibat dalam tragedi ni..

Tapi, selagi umat Islam berdoa dan memohon petunjuk dari Allah, insyaAllah Allah akan tunjuk kebenarannya.. 

#prayformh370

4 comments:

  1. Akak dah tengok movie ni, tapi x perasan lah pulak pasal Hindi Ocean tu. Hehe...tapi memang best lah movie ni...x pernah miss lagi follow.
    *Singgah menabung. Boleh klik balik kat sini: Levi's KEEP COOL.TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? nanti suruh ayah donwload lah movie ni

      Delete
  2. Yyupp.. Memang ada satu part ni bila kapal terbang S.H.I.E.L.D lalu di Indian Ocean , terkejut juga bila tengok . Dah macam tak ada tempat lain kan nak tunjuk ? Kebetulan atau konspirasi ?

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen