SPonsor Penipu lagi

Tuesday, April 22, 2014
Tengok chat Madi dengan page ni.
Baru perasan sebab saja nak tengok chat dulu.
Last2 baru perasan sponsor ni tak balas and sampai sekarang still tak dapat hadiah lagi.

Lama tu, dari 30/3/3014 sampai sekarang. Lebih baik tak payah jadi sponsor kalau tak mampu.. 



11 comments:

  1. erm..mcam2 kn skrg ni..saba ye,

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpelah. Maybe bukan rezeki kut. :)

      Delete
  2. Alahai..tak cuba PM lagi sekali??

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah buka page dia. Tapi tak boleh buka pula

      Delete
  3. Pernah jugak kena macam ni oleh sponsor lain..

    ReplyDelete
  4. Saya pun pernah kena ^^ Blogger famous kot . Kata mesej saya spam lah , pastu tak balas langsung :(

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.... Nasuha selalu juga hadapi keadaan mcm ni.....

    ReplyDelete
  6. kesian penganjur n pserta..tu yg jadi sponsor sndiri la senang sket..=)

    ReplyDelete
  7. eh..sy pon memang hadiah dari sponser ni jugak..aritu die ade up status kat page die bagitao yang semua hadiah die sponser dia dah bungkus cuma die tunggu last ga yang die sponser tamat baru die post semua sekali..lepas tu die pm sy bagitao hadiah yang sy menang tu dah habis stock..die tukar dengan shawl yg lebih kurang dengan yg sepatutnya sy menang tu..tapi smpai hari ni xpost pon lagi..sy mintak tracking no tapi die ckap die pos guna pos biase sbb mahal pakai pos laju..so xde tracking no..lepas baca entry awak ni sy try bukak page die dah xde..die dah delete page rasanya.. *panjang pulak komen*

    ReplyDelete
  8. try tggu dulu.. mana tahu dia sibuk ke..

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.