HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Saturday, 5 April 2014

Cinta Kolestrol


Siapa ingat lagi cerita ni? Cerita ni memang popular dulu.. Kalau astro ulang cerita ni lagi pun, Madi akan tengok sebab cerita ni best..
Suka tengok Yusry dengan Erra.. hahaha..

Masa kecil2 dulu, Madi pening juga sebab ada 2 orang Erra. Satu yang bambam dan satu lagi kurus. Masa part kat laut tu. 
Bila Madi dah besar, baru faham. Oh,dorang ni sepupu. LOL -_-
Start suka Yusry masa cerita nilah dan lagu TERHANGAT DI PASARAN


Bertuah kak Lisa dapat Yusry. Dah berumur pun still bergaya. Ahaks! (gediknya)
sekarang ni tak tahu kenapa Madi dengar lagu KRU ni.. lagu KPOP pun dah lama tak buka.. Kesian :P




3 comments:

  1. Memang syok tengok cerita Cinta Kolestrol nie :)

    ReplyDelete
  2. DULU SKE TGK CITERNI. COMEL LAK GEGIRL TU. SURE BERPELUH2 ERA PAKAI KOSTUM TU

    ReplyDelete
  3. yaya pun suka tengok cerita ni..tak bosan..sweet dan sedih..huhu

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen