HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Saturday, 5 April 2014

Short Segmen by Sally Samsaiman

Segmen ni sally buat sempena nak buat GiveAway utk barang-barang yang ada sally mention dalam entry SINI...so, saje nak pancing...nak tengok market...kalau ramai yang yg join nanti sally buat GA pulak..okay..?



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog SallyAdd To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Klik 1,2,3,4.
  3. Like Page My Beauty Herbs & Like gambar SINI.
  4. Buat satu entry bertajuk Short Segmen by Sally Samsaiman.
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

5 comments:

  1. Rmi peserta bt segmen untuk like pic...arghhh jeles...

    ReplyDelete
  2. mood macam ok jea hari ni. nak join segmen ni lah..

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen sama . good luck :D
    http://ohthrillers.blogspot.com/2014/04/short-segmen-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Hai! Tuan punya segmen datang blogwalking..hihi..Best of luck ye ^___^
    Salam perkenalan daripada Sally

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen