Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru

Tuesday, April 15, 2014

 Nama blog :
Violet
 Url blog
http://madihahdaisy.blogspot.com/
 Nama blogger :
Madihah/Madi/Madihahdaisy
Umur :
Masih muda lagi, 18 tahun 
Umur blog :
1 tahun 3 bulan
Bilangan follower : 
791 orang.. Tq korang ^_^
Blog ni sama macam blogger2 lain. Pasal kisah hidup saya, kawan2 dan family.
Saya juga menjual barang tapi jadi agent dropship jelah. Dapat juga duit kan? ^_^
Kalau saya rajin, saya share tips2 pasal kecantikan dan kesihatan.. Sekurang-kurangya blogger yang berkunjung ke blog Madi tak bosan and dorang akan dapat ilmu. Itupun kalau dorang bacalah. 
Kalau ada GA saya join. Boleh dapat hadiah. Jimat duit saya.. Hahahaha

Tutup: 16 April 2014 

19 comments:

  1. Tahniah sebab tercalon sekali dik (^^,) Akak singgah sambil menabung mr.nuff Digi & INTI.
    *Jemput join GA akak yer. Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

    ReplyDelete
  2. shark singgah dari segmen sama..
    muda lagi blogger nie :)
    teruskan blogging.

    ReplyDelete
  3. thanks kerana singgah blog saya...telah add anda sebagai follower.

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen HH. Follow jugak

    ReplyDelete
  5. hai, singgah sini dr segmen yg sama..
    baru 1 thn tp follower dh ramai, tahniah

    jemput singgah
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Hai emma dari segmen yang sama . salam perkenalan :)
    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    *selamat blogwalking :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari blog abang HH.

    Jemput singgah blog nik http://fatihahfazlin333.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Fiza singgah dr segmen yg sama.. salam perkenalan.. done folo sini.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html.. >_<

    ReplyDelete
  9. Datang terjah dari segmen yang sama...

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  10. lawatan balas dari superabrar. terima kasih ya datang melawat. lepas ni sudi-sudi membelek entri saya ya.

    ReplyDelete
  11. membalas kunjungan madihah :) dari segmen HH jg :D

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan dari:-

    http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum dan Salam Perkenalan. Saya juga datang dari segmen yang sama. Semoga ikatan yang terjalin antara blogger sentiasa kukuh. Ada masa jenguk-jenguklah entri dalam blog saya ye..

    www.azzahairi.com

    ReplyDelete
  14. salam :) saya dtng dri segmen yang sama .. :)
    http://faizuddinfuad94.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  15. salam...madihah saya blogger baru...marilah tengok blog saya di http://blogkunangkunang.blogspot.com/...saya dah follow blog madhah tau...nice blog..

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.