HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Saturday, 10 May 2014

Nuffnang #Mcdonal Hello Kitty


Rezeki lagi. Alhamdulillah


Sedap pula kalau dapat makan burger Mcd time waktu hujan ni. 
Madi ni baru balik dari Vendeur Festival. Padat giler. Festival yang paling sesak and stadium pun kecil je. Nak beli banyak benda, last2, Madi dapat ni je. Ingat senang nak cari booth Calaqisya? Madi jumpa Neelofa dan Azwan Ali
Gambar: Cantik tak sabrina warna ni dearies? :) sabrina maxi dress harga promo RM105 sahaja utk di @vendeurfestival esok & lusa dearies!! Stok juga limited..ada 90pcs sahaja! Siapa cepat dia dapat ok #calaqueens

Ni booth Calaqisya
http://photos-h.ak.instagram.com/hphotos-ak-ash/925002_321966941290855_682851678_n.jpg
http://photos-f.ak.instagram.com/hphotos-ak-prn/10296779_242075682667837_1216933454_n.jpg

Padat kan? Susah nak jalan. Nak bergambar dengan Neelofa pun Madi tak dapat. Huhuhu
Akak Neelofa tu ada kat booth Bokitta Hijab. Lawa kut baju yang dijual
http://photos-e.ak.instagram.com/hphotos-ak-frc/918176_660830427322076_358198950_n.jpg

6 comments:

  1. Penuh sekali je kepala manusia hihi

    ReplyDelete
  2. Ramainya orang kat event tu... Tahniah Madi kerana dapat CPUV :))

    ReplyDelete
  3. wah, padat tempat tu....... Tekann nuff libresse untuk akk

    awksweetgitu.blogspot.com =)

    ReplyDelete
  4. Ramainya...Mesti meriahkan. Nway tahniah untuk CPUV baru dihah..

    ReplyDelete
  5. Tahniah... ada rezeki dari Nuffnang

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen