HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Thursday, 8 May 2014

Astro Kedekut?


Ni pendapat Madi lah. Madi tak beli channel 131 tu. Dan HB0, Anime. 
So, dulu banyak cerita best kat Astro ni. DULU ye. Sekarang ni, tak tahu kenapa Astro ni asyik ulang cerita sama je. Buka 701, cerita Spiderman yang sama je. Buka 393, cerita merepek2 je. Oh, kenapalah mu ulang cerita sama je. SADIS
Kalau nak tengok movie best, kena ada HBO. T_T

Kalau tv3 iklan lama woo. Masa tu buka cerita Mahligai Cinta, iklan lama, cerita dia sekejap je. 
Dan aku macam, "ok, baik kau buat cerita ni 15 minit tanpa iklan. Baki 15 minit tu kau buat iklan tu." =P


Teringin nak tengok cerita lama yang best macam Puntianak Harum Sundal Malam. Cakap je lebih nak tengok, last2 Madi juga yang terus tukar channel. Hahahahaha.

Bagi korang, astro kedekut ke? Lainlah korang beli banyak channel. ^_^ Mungkin tak bosan


Update 2016:
Channel 705 dah takde. Madi kan stay kuantan, so bila dapat balik rumah ni bukalah channel 705. Last2 takde dah. Situ jela tempat best nak dengar lagu walaupun lagu semua lama2. Macam hampeh la astro ni. 

4 comments:

  1. kedekut jugak kot dihah...part ulang tayang cerita yang sama banyak kali tu memang a bit frustrated kan..

    ReplyDelete
  2. good luck n all the best friend...jom join GA ni..

    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/rejab-may-giveaway.html
    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/giveaway-i-love-perfume.html
    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/giveaway-eikingg.html
    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/giveaway-3rd-anniversary-syahoney-kitty.htmlhttp://adna2029.blogspot.com/2014/05/2-mellya-and-iola-giveaway-bonanza.html

    ReplyDelete
  3. Zumal tak rela langgan astro just tengok channel free jer :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen