HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Saturday, 21 September 2013

Kejutan Untukku






















Semalam kawan aku ajak pergi open house kat rumah dia..
Actually, aku dah syak yang dorang nak buat surprise untuk aku.
Aku terdengar dorang cakap masa perhimpunan.
Dorang ingat aku tak dengar kut. Heheheh
Tapi hari ini aku buat tak tahu sajalah. Aku fikir yang hari ini memang ada open house..
Aku datanglah pukul 2.30 pm, masuk2 je takde makanan kat rumah dia..
Lepak kat dalam bilik dia.. Ada dua orang kawan aku kat rumah tu.
Satu tuan rumah, lagi satu bukan tuan rumah.
Aku tunggulah dalam bilik, and then dorang bawak sepotong kek coklat.
Oh, aku memang suka kek coklat!!!! Tapi aku tak suka aising..
Gomawo Mirzaa and Syakira.
Lepastu Syakira bawak masuk ayam yang besar.
Dari Rasamas kut nama kedai tu.
Abang dia kerja kat situ and dapatlah percuma..
Sedap!!
Kitorang makan sambil tengok movie kat rumah dia.
lepas habis makan, Mirzaa suruh aku buka kotak yang ada kat dalam bilik Syakira..
Aku tak syak apa2 pun sebab dorang kata dorang tak beli hadiah..
Aku pun takdelah kisah sangat pasal hadiah tu.. =)
Bila aku buka kotak tu, ada satu benda yang dibalut cantik.
Rupa-rupanya itu untuk aku..
Hahahaha, aku tak terfikir langsung kut ada hadiah kat dalam tu..
Siap tulis selamat hari lahir dalam bahasa Korea lagi!!
Aku buka and hadiah tu cawan yang cute sangat.
Ada 3 bentuk nasi yang berwarna-warni.
Dorang kata itu melambangkan persahabatan kita bertiga..
Sweet kan? Kan best kalau dapat suami macam tu.
Seriously, aku akan hargainya dan akan balas balik jasa korang kat aku..
Terima kasih, thank you, gomawo, arigatou ozamai (tak reti eja dalam bahasa Jepun)
Syakira ajak aku pergi tengok movie Detective Conan..
Waa, nak tengok. Tapi wayang yang ada movie ni kat Pavi je.
Itupun yang paling dekat.




4 comments:

  1. wah~ untunglah ade org yg care psl akak.. btw, Happy Birthday !
    kek utk Ki xde ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks!! =D
      Kek utk Ki tak ade.. Semua kek ada dalam perut saya ni.. ;)

      Delete
  2. so sweet .. bes nyer ada kawan yang buat surprise mcm nii ^_^

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen