Hantar email kepada Majalah Remaja

Saturday, September 14, 2013


Heheheh.. Saja je cuba pm page majalah Remaja. Admin page itu pun balaslah and dia bagi email.
Aku pun hantarlah email. Bagi link blog sekali.
Nak mencuba nasib..
Sebenarnya aku teringin nak blog aku disiarkan kat majalah Yezz..
Tapi disebabkan majalah Yezz sudah bergabung dengan majalah Remaja, aku pun beralih ke majalah ini..
Not bad lah majalah ini.
Banyak informasi yang bagus untuk Remaja di luar sana.
Harga pun berpatutan. Kadang2 majalah Remaja ada bagi benda dalam tu..
Aku pun sukalah.. Hahahahah...
Siapa yang tak pernah beli atau dengar nama REMAJA,
Bolehlah cuba beli..
Terbitan Karangkraf memang best untuk dibaca.
Majalah Hijabista, Yezz, Remaja, Bintang Kecil, Nona, Klik..
Itu antara majalah yang ada di bilik aku.. Banyakkan???
Harap2lah dapat masuk majalah Remaja.

P/S : Doakan saya dapat jawab dengan tenang dalam SPM nanti ya?
                          

10 comments:

  1. wahh best ni , good luck ye ;)
    mintak email majalah tu boleh ?

    ReplyDelete
  2. moga dapat masuk majalah ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Harap2 dapat masuklah kan.. hehehe

      Delete
  3. Wahh Ina pun nak cuba nasiblah ... Boleh tak Ina tahu akak apa link majalah ni ? heheh .

    Btw good luck for your SPM . Do your best , okay ? :D

    ReplyDelete
  4. Dh stop bce remaja sejak sdar dri bkn remaja..hahaha

    ReplyDelete
  5. boleh hantar email tu kat saya tak??

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen

Powered by Blogger.