HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Saturday, 28 September 2013

Kendalikan 3 fb

Saya ni peminat Ain Maisarah Novelis..
Mula2 tu just baca saja nobel beliau.
Lepastu, start form 4, saya dah aktif berfb ni, add lah Fasharina bt Tan Sri Hisham, salah satu watak dalam novel Ain Maisrah.. Alang2 dah jumpa satu watak, saya pun carilah watak lain.
Lepastu ada offer dari seorang admin ni untuk handle kan salah satu watak yang memang comel dan ajaib.
Dah ada peluang depan mata, mestilah terima kan??
Wahh, seronok sangat bila kita dapat kenal dengan peminat Ain Maisarah.
Start dari situlah, saya berkenalan dengan ramai peminat Ain Maisarah.
Tak kira umur, atau jantina.
Tapi kebanyakannya lebih muda dari saya.
Oh ye, orang yang suruh saya handlekan fb tu lebih muda dari saya.
Sekarang ni umur dia form 1.
Muda lagi kan?
and dia 100% Cina, tapi Islam.
Alhamdulillah!
Gaya percakapan dia pun tak macam budak darjah 6 masa tu.
Ingatkan dia lebih tua dari saya, last2 lebih muda..
Hahahahah!!

Start akhir tahun 2012, saya handlekan lagi satu fb.
Dari watak novel Ain Maisarah juga.
Tapi disebabkan tahun ni SPM, fb2 ni dah terbiar je.
kesian. Tapi sekarang ni saya sedang on salah satu watak ni.. =D

So, sekarang ni saya ada 3 fb, satu fb saya, 2 fb watak novel

Jom tengok videon ni..
Ada nama saya.. heheh
http://www.youtube.com/watch?v=RilyaQa4MgI

1 comment:

  1. Kte pn minat ain maisarah dlu...pnah gk jmpa dye dlu kt pbakl

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen