HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Monday, 1 April 2013

Bila masuk F4 dan F5, stress


Aku pun tak tahu kenapa.. Masa masuk f4, stress dia sikit je.. Banyak subjek nak bawak, dengan cikgunye yg garang http://media.tumblr.com/53b50448d1bde7885f3465bec3eba412/tumblr_inline_mjs1kvXG5j1qdlkyg.gif

Lepastu, strat masuk F5, lagilah stress.. dengan keputusan ujian Mac.. taklah teruk sangat.. tapi agak kecewalah.. takpe, aku nak buat betul2 .. nak tebus balik... tadi cikgu English ckp, mulalah dgn cepat kalau nak berjaya.. bangun awal pagi utk study.. Bangun pukul 3/4 pagi.. Setahun ni je berkorban..
lepastu, nak tidur selama-lamanye pun boleh..
Cikgu Bio pula cakap start lah serius.. Jangan main2.. http://media.tumblr.com/079c39e58cc4941182f8cfcf74af9cd2/tumblr_inline_mjs1lqJiFr1qdlkyg.gif
huhuhu.. bangun 4 pagi? insyaAllah aku akn cuba.. aku jenis payah nak bangun pagi..
entah kenapa sejak masuk f5, aku malas nak pergi tuisyen..
tapi aku mesti pergi juga! dah bayar, nak pandai, nak faham, nak berjaya, kena berkorban!!
Chaiyok!!

tapi aku tension dgn ketua biro data ni, kau ade jawatan. tapi alasan kau sibuk je, habistu aku sorang jeke kena buat data ponteng tu? lebih baik kau tak payah jadi exco.. Mentang2 kau budak kelas pandai, tak payahlah nak bagi alasan.. bukan kau sorang je SPM, aku pun sama..
huh. nak aku bagtiahu teacher ke???

alangkah indahnye kalau dpt pergi bercuti di satu tempat yg aman dan takde bunyi bising langusng!!


6 comments:

  1. gudluck sis for spm this year!

    ReplyDelete
  2. hehehe nanti masuk u lagi stress..apapun goodluck dik. study smart.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih akak.. =D
      Ye ke? wah.. takut pula nak masuk u nanti

      Delete
  3. akak doakan yang terbaik utk adik :) biasalah tu belajar, memang sibuk. takleh main2 dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih akak.. heheh.. tulah.. saya memang suka main2, terutamanye main blog =D

      Delete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen