HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Monday, 15 April 2013

On kat sekolah.. T_T

disebabkan internet  kat rumah tu slow sangat, aku terpaksa online kat  tempat lain utk tahu  pasal blog aku dan ga yang aku join.. hari ni aku on ni pun sbb tadi kelas bio habis lambat.. alang2 tu on je kat sekolah.. rm 1sejam... lebih murah dari cyber cafe.. Hahaha..

Kalau tak disebbakan internet slow, memang dah banyak segmen aku join.. XD
Bye bye.. selamat tengah hari

4 comments:

  1. line tu nak suruh adik belajar tu, tak kasi online.. hehe :) gurau2.. nanti blogging balik lepas line okay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh.. walaupun tahun ni spm, tapi masih lagi aktif blog. teruk betul saya ni XD

      Delete
  2. kalau rajin join lah ga kat blog nawwar :)

    http://thedreamgoddess.blogspot.com/2013/04/awesomee-giveaway-by-thedreamgoddess.html

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen