HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Saturday, 20 April 2013

Buat baju tradisional guna suratkhabar!

  



Mula2 memang pelik, sebab tak pernah buat.. heheh..
tapi best pula buat benda ni.. siapa menang, dapat gula2.. tapi group aku tak menang..
=D
Nampak kelas aku warna pink dan hiajau? kitorang cat sendiri.. =D
Tahun lepas kelas kitorang warna putih! Boring~
sekarang ni, kelas kitorang dah cantik..
ada pokok, burung twitter dan tulisan 5 CENDEKIAWAN~
Tahun ni memang tahun mengecat kelas.. kelas lain pun cat juga! bersemangat kut!
pengetua pun dah baru juga! tapi pengetua ni tegas, kitorang panggil dia MUMMY ..
Hihihihi..

2 comments:

  1. buat baju pakai paper lama, alla teringat zaman sekolah menengah dulu, pergi camp lepas tu ada pertandingan buat baju ni..hmm..best kut..
    hehe, alyn singgah dan follow sini tau..,#229

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen