HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Tuesday, 30 April 2013

Esok cuti, hati senang! Sudah 1 Mei

angrybird - si-won Photo

Bukan selalu dapat online sampai macam ni! Esok kan cuti, apalagi, tidur lambat, on blog lama2, tengok Cheongdam-Dong Alice.. Hehehe... Alang2 tu, cari makluamt pasal Sejarah kertas 3. -,-
Jiran sebelah ni pula asyik pasang lagu kuat2 je.. kalau dah mabuk tu, pergi tidurlah, tak payah ganggu jiran :p
Btw, selamat hari Pekerja kepada semua pekerja.. =D =D
Dan juga selamat bertunang dekat akak saudara saya.. masa hari sabtu nantilah baru bertunang. lepas habis bertunang, aku dan family nak pergi PWTC, aku nak jumpa kak Ain Maisarah yang comel tu..
Siapa minat Ain Maisarah? Tak kenal? Pernah tengok novel HOT ni tak?



Sebenarnye banyak lagi karya beliau..
Bye bye! dan selamat bercuti pd esok hari SAHAJA


1 comment:

  1. Ain Maisarah? novel jiwang ke? =P

    Wordless Wednessday

    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/05/wordless-wednessday.html

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen