HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Monday, 29 April 2013

Hari Akademik yang awesome!







Hehehe.. memang seronok! sebenarnye banyak lagi.. yang gambar ni hari terakhir akademik.. XD
Yang paling best explorace.. group aku kena minum kicap campur telur mentah..  lepastu aku kena makan bawang sebesar ibu jari.. huhuhu.. satu hari tu mulut aku berbau.. kawan aku yang lain kena makan bunga cengkih, peria, sandwich yang pedas teramat!!
hmm, tak menang pun explorace.. yang dapat tempat pertama group lelaki yang kat atas tu hah.. ;(

2 comments:

  1. nampak la isi-isi perut tikus tu....
    tak pe len kali join lagi explorace
    yang penting enjoy

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tahun ni tahun last kat sekolah.. memang tak dapat joinlah XD

      Delete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen