HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Monday, 28 January 2013

Segmen 2013 Izza Sakura

 

Kalau nak join, klik banner ya..
Entry yang paling aku suka adalah teknik menguatkan daya Ingatan
Kenapa aku pilih entry ni? Sebab bila aku baca buku, then aku akan lupa balik.. Bila cikgu soal, tergagap-gagap.. pelajar zaman sekarang.. Haish.. Lagipun tahun ni aku akan SPM. (OMG) So, tips ni memang berguna kat aku dan juga org lain..

P/S : Esok terus sebarkan kat kwn tips ni.. Hahahaha

4 comments:

  1. trima kasih ye,good luck spm,kalau berkesempatan anda boleh rujuk ayat gramtis untuk bahasa melayu di entri saya ,semoga bermanfaat,segmen tamat pada 31.1.2013

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. dah letak.. :)
      Thanks doakan saya =D Nanti saya tengok.. Hehehe

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen