HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Tuesday, 22 January 2013

Colour Blocking

Korang berani nak bergaya warna yang berbeza? Kalau tak yakin, mulalah dulu dengan 2 colour.. Kalau korang berani dan confident, gunalah 3 colour okay?Maybe ramai dah yang tak guna colour blocking ni, but bagi aku ia tetap awesome! :P Kalau tak nak pakai baju colour blocking ni, gunalah item macam beg atau kasut yang colour dia kontra.. Senang je kan?


Merah jambu + Biru pastel (warna yg paling aku suka)
Merah+Merah jambu
Biru tua+Merah+kuning
Merah+Kuning
Biru+ Merah
Kuning + Biru
Biru + Oren
Kuning + Hijau
Oren + Merah jambu
Kuning + Oren

1 comment:

  1. tak berani sangat nak color blocking ni. hehhe. i'm a woman in black :)

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen