HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Tuesday, 10 December 2013

Hilangkan Kesan Sembab Di Bawah Mata




1. Kalau nak guna kapas muka atau tisu pun boleh.
2. Celupkan ke dalam susu. (susu suam pun ok juga, susu tepung ke atau susu dutch lady tu)

Image result for susu tepung
3. Letakkan di bawah mata korang
4. Biarkan selama 5 minit dan selepas itu boleh buang dah tisu tu.
5. Ikut la kalau nak basuh atau tak bawah mata tu.

Sumber : The Beauty Department.
Ada macam2 info kat sini.. Kaum hawa boleh pergi ke website ni

7 comments:

  1. Susu memang dapat hilangkan mata sembap/ lingkaran gelap bawah mata. Buat mask pun best untuk putihkan kulit muka, tapi kena rajin... :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kalau saya guna susu tepung.. =D
      Jangan guna susu f&n sudah

      Delete
  3. salam perkenalan..trima kasih sudi singgah blog kita.done follow cne..kita memang ada mslh eyebag nie..nak try jugala

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan.. cubalah! saya pun nak cuba juga

      Delete
  4. susu yg buat air tu boleh x??

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen