HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Monday, 16 December 2013

Pageviews Menaik.. Alhamdulillah

Semalam saya ada post tentang http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/12/salji-turun-di-mesir-tanda2-kiamat-ke.html

Lepas dah post, terus offline. Then, buka balik blog pada pukul 10 pm, terkejut sebab pageview terus menaik. Ingatkan visitor datang dari Vampirestat, tapi pergi cek balik, rupa-rupanya bukan.
Ianya datang dari http://ping.busuk.org/ 

Heheh, terima kasih kpd sesiapa yg datang berkunjung ke blog saya ^_^
Masa saya online tu, saya update info yang kedua, http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/12/salji-di-mesir-adalah-rahmat-dari-Allah.html



Tekan link pingbusuk, saja2lah tengok bacaan popular tu, saya punya link entry ada kat situ.. Walaupun berada di kedudukan yang agak bawah, tapi saya tak kisah. ^_^
Hihihihi.. Blogger baru yang sedang teruja~

No comments:

Post a Comment

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen