HOME TIPS SKINCARE DRAMA DASHBOARD

Tuesday, 17 December 2013

Follower Widget Dah Ada Balik

Semalam kecoh follower widget dah takde.. Memang bengang lah kan..
Aku siap komplen kat satu site ni. Please return the google friend connect! (haha, English aku merapu je)

The, buka blog sorang ni. AKu tengok dia ada google friend conncect! Aik, pelinknya. Aku request tuto kat dia macam mana blog dia ada benda tu. Then, aku edit  blog aku. Ternampak pula Google Freind Connect kat blog aku! Yeay! Tersenyum lebar kut! Hahahaha! Janganlah google delete Google Friend Connect ni ya?

Cuba cek blog korang, ada tak benda ni?

3 comments:

  1. owh.. patutla... ingtkan kite nye je xde... nsb bek.. :)

    ReplyDelete
  2. rasanya semlm mmg hilang widget follower ni..tp hari ni dh ada balik kan..hihi..

    ReplyDelete

Pecah kaca, pecah gelas,
sudah baca? Harap komen